Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Κάλεσμα για ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στο Εργατικό Κέντρο με θέμα τη διοργάνωση παγκρήτιας πορείας στις αμερικάνικες βάσεις της Σούδας ενάντια στη σχεδιαζόμενη ρίψη των χημικών ΒΔ της Κρήτης

Κάλεσμα για ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στο Εργατικό Κέντρο
Δευτέρα 14 Απρίλη στις 7 μ.μ..
Θέμα: Διοργάνωση παγκρήτιας πορείας στις αμερικανικές βάσεις της Σούδας ενάντια στη σχεδιαζόμενη ρίψη των χημικών της Συρίας ΒΔ της Κρήτης

Εμείς οι κάτοικοι του Ρεθύμνου θεωρούμε απαράδεκτη, προκλητική και προσβλητική τη στάση της κυβέρνησης δια στόματος του αντιπροέδρου της Ευ. Βενιζέλου, που ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρεί προβοκάτορες όλους όσους αντιστέκονται στη μόλυνση της Μεσογείου που επιχειρείται δυτικά της Κρήτης και επιζήμιους για τον τουρισμό. Δηλαδή έπρεπε να κάνουμε τα στραβά μάτια, να πίνουμε και να λουζόμαστε με τα χημικά, κι εμείς και οι τουρίστες, για να παίζουν κάποιοι τα γεωπολιτικά τους παιχνίδια και να κερδίζουν χρήματα.
Ο Βενιζέλος αγνοεί επιδεικτικά τους χιλιάδες ανθρώπους που αντιδρώντας στη ρίψη των χημικών έχουν συμμετάσχει στις παγκρήτιες κινητοποιήσεις με αποκορύφωμα τη συγκέντρωση στο Αρκάδι, προκειμένου να εξυπηρετήσει τη σύμπραξη με τους εταίρους του.
Επιλέγουμε η διαμαρτυρία μας να γίνει ενάντια στις αμερικανικές βάσεις θεωρώντας ότι:
-          Αποτελούν κομβικό σταθμό για τις πολεμικές επιχειρήσεις και τα γεωπολιτικά παιχνίδια στην περιοχή.
-          Συνιστούν εστία μόλυνσης του αέρα και της θάλασσας της Μεσογείου.
-          Η πολιτική που έχει ως αναγκαίο παρακλάδι της την ύπαρξη των βάσεων είναι αυτή που δημιουργεί τις συγκρούσεις για την κυριαρχία στην περιοχή· είναι αυτή που παράγει και πουλά χημικά όπλα κερδίζοντας δισεκατομμύρια, και τα πετάει ή τα εξολοθρεύει στις πλάτες μας.
ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!
ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου